kolmapäev, 11. mai 2016

Lastevanemate koosolek.10.mai, 2016, kell 18.00

Koosolekul osales 7 lapsevanemat, direktor Aive Alavere, rühma õpetajad Maire Männapuu, Tiiu Saare, Enda Heinsaar.
  1. Anne Maalman tutvustas niidigraafikat. Peale seda asusid lapsevanemad kuuldut praktikasse rakendama. Aitäh Annele!
  2. Maire Männapuu: Rakveres Politsei muuseumis oodatakse meid 10.juunil k.10.00. See on reedene päev. Buss väljub koolimaja juurest kell 9.30. 6-7aastastele lastele (koos lapsevanemaga) algab programm k.10.00.
Kestab 1,5 tundi. Hinnaks on 6€ lapse eest ja 6€ lapsevanema eest. 5aastaste ja väiksemate laste hind on 4€ ja vanemad maksma ei pea. Pikniku pidamise koht selgub koha peal.
  1. Aive Alavere: Tagasiside küsitlusest selgus, et lapsevanemad on rahul lasteaia tegevusega. Aitäh kõigile, kes võtsid vaevaks vastata!
Teie ettepanekutest: suunamärgid koolimaja tee otsa ja Roela risti ning õuealamärgi paigaldamine. Paneme taotluse uude eelarvesse.
1.klass tuleb hetke seisuga üksikklass ja klassijuhatajaks õp.Hille Supper.
Arutusel oli lõpupeo menüü ja osaluse hinnaks jäi  2€ iga inimese eest, kes peol osalevad. Lõpetajate eest pole vaja osalustasu maksta. Koosolekul osalejad olid antud ettepanekuga nõus. Raha võib maksta rühma koheselt ja viimane kuupäev maksmiseks ja inimeste arvu ütlemiseks on 20.mai.
  1. Liivakast: 18.mail (kolmapäeval) alustame lasteaiale liivakasti ehitamist. Eriti on appi oodatud kõik isad. Liivakasti ehitamist alustatakse kell 17.00. Lähema info saamiseks pöörduda Signe Puusepa (Indreku ema) poole.
  2. Tiiu Saare: Toimetulek koolis. Kõlama jäi, et kõige aluseks on suhtlemisoskus.
Aitäh kõikidele koosolekul osalejatele!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Oravad Juurikate näitust uudistamas.