neljapäev, 9. märts 2017

MEIE TEEME HISPAANIA TOITU

Hispaanlased tunnevad söögist suurt mõnu ega hoia kokku aega ei toidu valmistamisel ega selle nautimisel.Kaks kolmandikku keskmise hispaanlase sissetulekust läheb toidule.
Hispaania köögi uhkus on paella, mis sisaldab rohkesti mereande, lisatakse köögivilju ja riisi.
Eile oli meie lastel külas Trevori ema Lilian, kelle juhendamisel said lapsed ise nautida hispaania toidu valmistamist. Meie roogadeks olid nacho chipsid hakkliha-letsho segu ja juustuga ja guesadillad kana, letsho ja juustuga.

















Letsho, kana ja hakkliha valmistas Trevori ema ette,
lastele jäi chipside ja tortillade katmisrõõm





Pildiallkirja lisamine

Plaadid veidikeseks ajaks ahju ja väga maitsvad suupisted olidki valmis. Maitsmata ei jätnud keegi, chipsid meeldisid kohe väga.
 AITÄH TREVORI EMALE MÕNUSATE MAITSEELAMUSTE EEST. SAIME MÕTTEID, KUIDAS OMA TOIDULAUDA MITMEKESISTADA.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Oravad Juurikate näitust uudistamas.