esmaspäev, 25. september 2017

TEGIME ÕUNAKOOKI KOOS KOKK RIINAGA

SELLEL NÄDALAL ON TEEMAKS EESTI TOIT, ENNE KOOGI TEGEMIST RÄÄKISIME LASTEGA, MIS ON EESTI TOIT. PAKUTI KARTULIT, PORGANDIT, KAPSAST JNE. KÜSIMUSELE, MIS ON EESTI RAHVUSTOIT, TULI VASTUSEKS PIKK MMMMMMMM...., KÜSIMUSELE, MIS ON EESTI RAHVUSKALA, TULI LÜHIKE VASTUS MMMMMMMMM... JA ROBERTI KÕVA HÜÜD MÕNE HETKE PÄRAST: RÄIM!!! KAS TEIE TEADSITE? SAIME VEEL KA SEDA TEADA, ET KARTUL, PORGAND JA KAPSAS TEEVAD KOKKU ÜHEPAJATOIDU. 
SIIS OLI AEG HAKATA ÕUNU LÕIKAMA, SEST KOOK VAJAS TEGEMIST JA KOKK OOTAS KÖÖGIS:





 OLEME KÖÖKI JÕUDNUD, KUS UUDISTAMIST JA TEGEMIST ON PALJU


LÖÖME MUNAD KAUSSI



LISAME SUHKRU, JAHU JA ÕLI
















TAINAS PLAADILE, ÕUNAD PEALE, KANEEL JA SUHKUR KA!







SIIS KOOK AHJU JA ...





 ... VALMIS TA ONGI!
RETSEPT:

1 MUNA
2 SPL SUHKUR
2 SPL JAHU
2 SPL ÕLI
0,5 TL KÜPSETUSPULBER

SEGA KOKKU JA PANE PLAADILE, ÕUNAD PEALE, SUHKUR JA KANEEL KAH. SIIS PISTA AHJU 200 KRAADI PEALE JA KÜPSETA 30 MINUTIT. VÕTA VÄLJA JA LASE PISUT JAHTUDA. NÜÜD SÖÖ KOOK ÄRA, JAGA SÕBRAGA KA:)
KOGUSEID VÕID SUURENDADA PERE SUURUSELE VASTAVALT. 4 LIIGET= 6 MUNA!

HEAD ISU!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Oravad Juurikate näitust uudistamas.