teisipäev, 16. jaanuar 2018

SÜNNIPÄEV JÄTKUB!

Armsad suured ja väikesed sõbrad!
Täna lasteaia 43.sünnipäeva puhul räägin Teile ühe väikese loo. Elab üks mesilane, kelle koduks on Roela Lasteaed. Sellel mesilasel on tore oma tarus elada,  sest temaga elavad üheskoos lõbusad, tegusad lapsed (Pähklid ja Oravad) ja veel tegusamad, lõbusamad täiskasvanud.
Igal hommikul on tarusse sisenejatel teed puhtad tänu heale majahaldjale Signele. Tarusse sisenedes tuleb vastu soe õhk tänu heale koostööpartnerile, puhtad ruumid tänu õpetajaabidele Marinele ja Enele. Head toidulõhnad tänu kokatädi Riinale ja abikokk Kristiinale!
Oskame ilusasti rääkida ja sõnu hääldada tänu logopeed Liiale. Ilusad laulud õpetab meile selgeks muusikaõpetaja Enda ja kena rühi annab meile liikumisõpetaja Kätlin. Puhta pesu eest tänab mesilane super pesupesijat Tiinat.  Mesilane tänab Saimat, kes vaikselt toimetades lasteaiaelu igapäevaselt korraldab. Mesilane kiidab bussijuht Margust tema abivalmiduse eest! Töömees Enn on mesilase lemmik, sest mida tema käed puudutavad, need asjad korda või ilusaks saavad!
Mesilase päevad on erilised kuna tema tarus toimuvad huvitavad tegevused. Iga tegevus õpetab läbi mängu midagi uut ning iga tegevust õpetavad erilised õpetajad ja õpetaja abid. (Tiiu, Maire, Gerly, Enda, Marine, Ene)
Mesilane on väga õnnelik, et tema tarus elavad nii toredad lapsed ning selle eest on ta tänulik tublidele lapsevanematele.
Mesilasel on nii hea meel, et tal on armas ja sõbralik kodu, selle eest tänab ta head pidajat Vinni Vallavalitsust. Mesilane tänab südamest kõiki, kes töötavad ja teevad suurepärast, tänuväärset  tööd selles tarus. Selline väike lugu mesilasest. Õnnitlen kõiki veel kord lasteaia sünnipäeva puhul. Nüüd aga kingituse juurde. Me teame, et Teile armsad lapsed, meeldib väga legodega mängida. Otsustasime õpetajate ettepanekul  kinkida Teile legode ehitamiseks alused. Head mängulusti ja lõbusat sünnipäeva kõigile!
Aive

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Oravad Juurikate näitust uudistamas.