esmaspäev, 1. juuni 2020

LINNUKESED LENDASID PESAST VÄLJA!


ILUSAT, MÕNUSAT JA TARKA KOOLITEED TEILE: TREVOR, MARIA, RASMUS, ELIISE, ARTUR, ILONA-MELISSA, ANNI, LISANNE JA REELIKA!
KAUNIS RÜÜS AULA
AITÄH, KALLID VANEMAD! TEIE SÜDAMEST TULNUD KINGID JÄÄVAD MEIE MAJA KAUNISTAMA VEEL PIKKADEKS AASTATEKS!


ANNI

Tulid meie lasteaeda üsna hilja- ilmselt ei tahtnud sinu ema sind enda kõrvalt ära lasta! Algus oli pisut keeruline, sest emme-igatsus kippus peale tulema, kuid nüüdseks on sinust kasvanud sõbralik, rõõmsameelne mängukaaslane, kes joonistab hästi. Oled julge ja hea suhtleja!


LISANNE

Sinu lasteaiatee algas, erinevalt teistest, hoopiski kevadel! Olid pisike heledate juustega piiga, kelle harjumine võttis pisut aega! Esimesel päeval peitsid pea emme vastu ja uudistasid oma uut mängukohta ema sülest. Kolmandal päeval jäid lasteaeda juba ilma emata mängima. Olid vaprake, küsisid aegajalt emme ja issi järele. Sõid väga kenasti ise oma taldriku tühjaks ja käisid ise potil. Nii tulbi! Oma nimeks ütlesid Sanne! Piltidele oled jäänud kui rõõmus ja sõbralik mängukaasalane, kellele meeldib sporti teha. Sa jooksed hästi kiiresti. Osaled aktiivselt ja edukalt sportmängudes. Poistega koos mängides oled tugev ja vastupidav kaaslane. Oled tubli joonistaja ja sinu käekiri on ilus. Oled tubli tegevustes kaasa rääkija, mõtleja ja arutleja.

REELIKA

Esimesed mälestused sinust on seotud koduste laste jõulupeoga, kus jäid silma oma rõõmsa naerunäoga, kellel oli raske omal kohal püsida. Samas tundusid pisut häbelik ja arg, kuid nüüdseks, kui oled käinud lasteaias paar aastat, on sinust saanud abivalmis, sõbralik ja hooliv naeruhimuline tüdruk. Sulle meeldib mängida ja joonistada. Võimlemistunnis oled valmis võistlema, sa teed alati kõike hea meelega kaasa.


ELIISE

Meenutades sinu esimesi päevi lasteaias jäin kimbatusse- praegu teame sind kui rahulikku ja rõõmsat plikatirtsu, kes saab hakkama kõigega, kuid… Uurisin pisut blogi ja avastasin piltidelt, et oled alati kohal, alati valmis tegutsema. Tundus, et lasteaeda tulek polnud sinu jaoks raske. Mäletan sind pika laua taga istumas ja puslesid panemas. Olid huvitavate juttudega ja esitasid palju küsimusi. Meelde on jäänud, et peale magamist küsisid alati „Mis kell on?“

Tänaseks on sinust kasvanud sõbralik, abivalmis, rõõmus, arukas ja rahumeelne tüdruk, kes teab palju jutte rääkida loodusest, loomadest ja putukatest. Oled suurepärane voolija, kes oskab olla tasakaalukas, mõistev ja iseseisev.

ARTUR

Siis, kui kätte jõudis 2015 aasta sügis, astus meie maja uksest sisse pisikest kasvu poiss- see olid sina. Ei olnus sinu esimesed päevad meiega harjumisel kerged- nuttu oli palju ja kõvasti! Sul oli kolm nuttu: siis, kui emme ära läks; kui tulime õuest tuppa ja kui oli vaja voodisse minna. Vahest rahustas sind komm, teinekord aknast autode vaatamine. Rääkisid palju kassile kalli tegemisest ja põristasid vahvasti „R“-i. olid tubli riidessetoppija. Nüüdseks oled kasvanud ja krutskid sinu sees samuti! Oled rõõmsameelne, sõbralik ja sportlik poiss. Jooksed kiiresti ja oled vastupidav. Sul tulevad hästi välja kõik tegevused- joonistad, meisterdad ja voolid. Oled tubli laulupoiss ja oskad ilusasti pilli mängida. Armastad lauamänge, eriti olulised sinu jaoks on reeglid, oled aus mängija.



ILONA-MELISSA

See juhtus 2017 aasta sügisel, kui sina tulid meiega koos tööle, mängima ja õppima. Mäletan sind pisikese piigana, kellel imeilusad pikad heledad juuksed. See on ju ka praegu nii, kuid pisikesest piigast on saanud suur tüdruk, kes on viisakas, sõbralik, abivalmis, hea mängukaasalane. Rõõmu oma uuest kodust oled meile suure õhinaga väljendanud. Oled hooliv ja hell väiksemate vastu, hoiad väga oma papat ja alati oled tahtnud temast rääkida- teie tegemised tunduvad põnevad! Oled hea laulutüdruk, kes oskab ka pilli mängida. Oled tubli sporditegija, kes oskab ka hästi joonistada.


RASMUS

Oli kord kevad, kui sinu ema astus meie lasteaia uksest sisse ja teatas, et sinul oleks vaja hakata lasteaias- sel hetkel me sind kahjuks vastu võtta ei saanud, kuid kutsusime õue mängima. Käisidki mõnda aega, kuid siis kadusid!

Saabus uus sügis ja sinust saigi lasteaialaps! Vahest tulid lasteaeda väga väsinult ja pahuralt- selgus, et olid magamise asemel valinud telefonis mängimise. Lasteaias oled pigem teiste mängu jälgija. Oled olnud mõnusalt muhe poiss, kes on rahumeelne!

MARIA

Jäid esimesel päeval lasteaeda suure huviga, sest uued asjad tundusid põnevad. Olid abiks, kui meie vennaga hästi hakkama ei saanud, lause „kas ma saan aidata?“ kõlas sinu suust tihti! Sulle ei meeldinud lõunane magamaminek, lõid käed rinnale risti ja kõpsutasid oma jalakesi. Toppisid ennast riidesse ja tahtsid koju minna. Muretsesid, keda endale sõbraks saada.  Alustasid lasteaiateed olles kohe valmis toimetama- eriti oli märgata sinu „emalikku“ suhtumist kaksikvenda, Mariosse- seda oli ilus vaadata. Paraku oli sinu lasteaias käimine pisut konarlik, sest olite vennaga palju haiged, kuid sellest hoolimata on sinust saanud tubli voolija, meisterdaja ja joonistaja. Oskad sõbralikult teistega mängida.


VAHEPEAL TÄNUSÕNAD ÕPETAJATELE!
ILUSAT ERILIST PÄEVA, MARIA!

TREVOR

 Hakkasid lasteaias käima päris pisikesena, said alles 2 aastaseks! Mäletan, et olid kohe päris tubli lasteaialaps, kes vahest tegi väikese nutujorina, kuid sellest ei olnud midagi- emmest- issist maha jäämine ei pidanudki kerge olema!

Esimesel korral panid käe silmade ette ja piilusid sõrmede vahelt. Panid käe kõrva peale, sest  sulle ei meeldinud lärm. Toas ei tahtnud sa õpetajaid enda lähedale lasta, aga õues olid julgem. Voodit nähes nõudsid „tuttu“ ja jäidki heal meelel magama. Sulle meeldis põrandal pikali olles väikeste autodega mängida. Oled olnud väga hea mängija, sulle on alati meeldinud numbrid ja kõik, mis nendega kaasas käib, oled hea suhtleja, kes räägib julgelt oma tegemistest, oskustest, õnnestumistest ja teadmistest. Oskad legodest huvitavaid tehnikavidinaid meisterdada. Oled julge ja sportlik, jooksed kiiresti, armastad spordimänge ja võistelda. 

KALLID LAPSED! ÄRGE UNUSTAGE, ET MEIE JÄÄME IKKA LASTEAEDA! KUI TEIL ON VAJA MIDAGI RÄÄKIDA, KÜSIDA JA KURTA TULGE JULGESTI! TULGE IKKA MEILE TERE ÜTLEMA- OOTAME!
HEAD VANEMAD! SUURED TÄNUD VEELKORD MEID MEELESPIDAMAST JA SUURT JULGUST, TAHET JA ÕNNE LAPSE KASVATAMISEL- OLGE TUBLID!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Oravad Juurikate näitust uudistamas.